Conecteaza-te cu noi

Administratie

Florin Chelaru a depus jurământul pentru noul mandat de primar al orașului Năvodari

Published

on

florin chelaru

Primarul orașului Năvodari, Florin Chelaru, a depus, astăzi, jurământul pentru un nou mandat. Este cel de-al treilea în fruntea administrației publice locale din Năvodari.

„Astăzi am depus jurământul pentru noul mandat de primar al orașului Năvodari. Sunt onorat și mândru să fiu primarul dumneavoastră și, așa cum am spus și în jurământ, voi face tot ceea ce stă în puterile și priceperea mea pentru binele cetățenilor orașului Năvodari. Avem multă treabă de făcut, multe proiecte care trebuie finalizate, dar și investiții noi care vor schimba în bine orașul nostru. Vă mulțumesc pentru încredere și vă asigur că voi fi mereu aproape de dumneavoastră“, a spus Chelaru.

Este cel de-al treilea mandat de primar pe care Florin Chelaru îl câștigă. Amintim că, actualul primar al orașului Năvodari, Florin Chelaru, a fost votat, la alegerile din 9 iunie, de 4.958 de cetățeni, el obținând 32,25% din voturile valabil exprimate.

În aceea privește Consiliul Local, noii aleși vor depune jurământul marți, 29 octombrie, de la ora 14.00. Consiliul Local Năvodari ales la alegerile din 9 iunie 2024 va fi format din 19 consilieri locali, dintre care 6 – PSD, 3 – PNL, 3 – Partidul Neamul Românesc

2 – PMP, 2 – AUR, 1 – SOS România, 2 – USR.

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Advertisement





Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com




Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions