Conecteaza-te cu noi
OVIDIUS

Actual

Aproape 500 de candidați s-au înghesuit pe 29 de funcții vacante la Inspectoratul General pentru Imigrări

Published

on

Inspectoratul General pentru Imigrări a primit aproape 500 de cereri de înscriere, pentru ocuparea celor 29 de funcții vacante scoase la concurs din sursă externă. Cei mai mulți candidați își doresc ocuparea funcției de ofițer în cadrul Serviciului Analiză de Risc, unde au fost înregistrate peste 120 de cereri. Perioada de înscriere la examenele pentru ocuparea  celor 29 de funcții vacante cu recrutare din sursă externă, 26 agenți și 3 ofițeri de poliție, s-a finalizat vineri, 19 ianuarie a.c., la nivelul Inspectoratului General pentru Imigrări fiind înregistrate 486 de cereri. În etapa următoare, candidații vor fi examinați psihologic și medical, după care își vor completa dosarele de recrutare cu documentele solicitate prin anunțul de concurs, iar, ulterior, vor susține evaluările sportive sau probele practice, care sunt eliminatorii. Cei care vor promova probele eliminatorii vor participa, în perioada 10 – 18 martie a.c., la examenul scris, care va consta în rezolvarea unui test tip grilă. Conform art. 21 alin. 7^1 din Legea 360/2002 privind Statutul poliţistului, cu modificările şi completările ulterioare, după încadrarea directă, poliţiştilor nu le pot fi modificate raporturile de serviciu prin delegare, detaşare, mutare şi transfer timp de cel puţin trei ani de la numirea în prima funcţie, cu excepţia situaţiei când intervine reorganizarea unităţii. Viitorii polițiști de imigrări își vor desfășura activitatea în cadrul aparatului propriu al I.G.I., în cadrul structurilor județene pentru imigrări și în centrele specializate pe linie de azil, în domenii de activitate precum: proceduri administrative și judiciare de azil, integrare, migrație, resurse umane, financiar, comunicații și informatică, administrativ, achiziții, analiză de risc, logistică, secretariat. Informații suplimentare privind probele de selecție, criteriile de departajare precum și alte date importante pentru desfășurarea în bune condiții a recrutării și încadrării candidaților pot fi accesate pe site-ul oficial al Inspectoratului General pentru Imigrări, la adresa www.igi.mai.gov.ro, secțiunea “CARIERĂ”, sau de la structura de resurse umane a Inspectoratului General pentru Imigrări, la numărul de telefon 021/4107513 și interiorul prevăzut în anunț.

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!

Advertisement





Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com




Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions