Conecteaza-te cu noi

Actual

Programul Complexului Muzeal de Științe ale Naturii de Revelion

Published

on

Dacă vreți să vă relaxați după mesele bogate de Sărbători, puteți vizita secțiile Complexului Muzeal de Științe ale Naturii (CMSN): Delfinariu, Planetariu, Microrezervație sau Acvariu. Dar, mai întâi ar trebui să luați în considerare și programul după care vor funcționa obiectivele. Directorul general al Complexului, Adrian Bîlbă, a spus că secțiile sunt închise doar în prima zi a Anului Nou, pe 1 ianuarie, iar marți, 31 decembrie, programul de vizite este până la ora 13.00. Șeful CMSN a afirmat că marți, 31 ianuarie, la Delfinariu va fi făcut un singur antrenament cu public, la ora 11.00. Într-un mesaj postat pe Facebook, Bîlbă explicat ce înseamnă antrenamente și demonstrații la Delfinariu.

”În timpul săptămânii avem antrenamente interactive unde merită să veniți. Ele nu sunt ceva mai puțin decât demonstrațiile – sunt un element educativ suplimentar. Aș putea spune că antrenamentele înseamnă ceva mai mult decât demonstrațiile, neapăsând pe spectaculozitate, ci mai mult pe transferul informațiilor către vizitatori, către dumneavoastră. Să aflați – că sunteți în majoritate constănțeni – ce e cu aceste animale, cum se înțeleg ele cu omul și cum comunică. Toate astea funcționează de luni până vineri la orele 11.15 cu denumirea de “Antrenamente cu Delfinii”. În weekend, adică în zilele de sâmbătă și duminică avem demonstrații. Acolo, elementul de spectaculozitate înlocuiește sau îl prevalează celui educativ, fiindcă am observat, categoriile de vizitatorii din weekend sunt de regulă cu copii mici, cu familii – axați pe relaxare – și vrem să transmitem o imagine relaxată a Delfinariului în week-end, și în timpul săptămânii o imagine cumva serioasă, o imagine de muzeu, o imagine de transfer de informații știițifice. Așadar vă așteptăm la Delfinariu de luni până luni! Vă așteptăm în toate zilele săptămânii, de luni până luni, la orele 11 și 15 – ore la care performăm cu delfinii antrenamente, respectiv demonstrații”, a mai spus Adrian Bîlbă, directorul Complexului Muzeal de Științe ale Naturii Constanța.

Program CMSN

Delfinariu: luni – vineri 11.00 și 15.00, sâmbătă și duminică: 11.00 și 15.00

Microrezervație: 8 – 17.00

Acvariu: 09 – 16.30

Planetariu: 10.15, 11.45, 13.00, 14.15

Păsări: 09 – 17.00

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Advertisement





Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com




Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions