Conecteaza-te cu noi
palaz

Actual

În doar 4 zile, polițiștii rutieri au verificat peste 3.600 de autovehicule înmatriculate în alte state

Published

on

În urma unei acțiuni care a durat 4 zile, polițiștii rutieri au aplicat peste 18.000 de sancțiuni contravenționale și au reținut peste 1.700 de permise de conducere șoferilor care puneau în pericol siguranța traficului rutier.

În perioada 3 – 6 octombrie 2020, sub coordonarea Direcției Rutiere, polițiștii au acționat la nivel național pentru creșterea siguranței rutiere, cu accent pe verificarea modului în care sunt respectate normele rutiere de șoferii autovehiculelor înmatriculate în alte state.

În cadrul acțiunii, au acționat zilnic, în medie, 800 de polițiști rutieri, fiind verificate 32.568 de autovehicule, dintre care 3.606 înmatriculate în alte state.

Pentru neregulile constatate, au fost aplicate 18.459 de sancțiuni contravenționale, din care 16.986 de sancțiuni contravenționale pentru nerespectarea prevederilor Ordonanței de urgență a Guvernului nr. 195/2002 privind circulația pe drumurile publice, republicată, cu modificările și completările ulterioare.

Advertisement
usr

Din totalul acestora, 997 de sancțiuni contravenționale au fost aplicate conducătorilor autovehiculelor înmatriculate în alte state.

Totodată, la nivel național, au fost reținute 1.765 de permise de conducere, dintre care 82 conducătorilor autovehiculelor înmatriculate în alte state.

Tot în cadrul acțiunii au fost reținute 629 de certificate de înmatriculare, dintre care 69 de certificate eliberate de autorități din alte state.

Dintre certificatele de înmatriculare reținute conducătorilor autovehiculelor înmatriculate în alte state, 31 au fost reținute pentru lipsa inspecției tehnice periodice și 38 pentru lipsa asigurării de răspundere civilă auto.

De asemenea, au fost constatate 260 de infracțiuni, dintre care 25 săvârșite de conducătorii autovehiculelor înmatriculate în alte state.

Advertisement
usr

Foto: Ilustrativ

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!

Advertisement





Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com




Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions