Advertisement
Actual

Acțiuni de amploare ale polițiștilor constănțeni. Au fost puse în executare 27 de mandate de percheziție

În cadrul operațiunii JUPITER, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție și Inspectoratului General al Poliției Române, la data de 23 octombrie a.c., polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economico – Financiare din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Constanța, sub supravegherea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Medgidia, au pus în executare 27 de mandate de percheziție domiciliară, într-un dosar penal având ca obiect săvârșirea infracțiunilor de delapidare, abuz în serviciu, fals intelectual și înșelăciune.

Concomitent, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Medgidia – Biroul de Investigații Criminale, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Medgidia, au pus în executare două mandate de percheziție domiciliară în județul Constanța, într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de tâlhărire calificată.

În urma efectuării perchezițiilor, au fost ridicate mai multe arme albe și o pușcă de tip airsoft cu bile.

Totodată, la această oră, polițiștii Serviciului de Investigații Criminale, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța, efectuează două percheziții domiciliare în județul Bihor, într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunilor de acces ilegal la un sistem informatic în formă continuată și efectuarea de operațiuni financiare în mod fraudulos, prejudiciul fiind de 25.000 de lei.

De asemenea, polițiștii structurilor operative din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Constanța efectuează o razie în Portul Constanța, pentru prevenirea faptelor antisociale și creșterea gradului de siguranță rutieră.

La finalul acțiunilor, Compartimentul de Relații Publice va comunica rezultatele obținute în urma acestor activități.

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Maria Ionescu

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!

Recent Posts

O trotinetă a intrat într-un autoturism, în Chirnogeni. O persoană a fost transportată la spital

Astăzi, 23 octombrie, a avut loc un accident rutier în localitatea Chirnogeni. O trotinetă a… Read More

19 minute ago

Guvernul anunță investiții de 750 de milioane de lei în Portul Constanța. Vrea să asigure un al doilea acces feroviar

Premierul Marcel Ciolacu a anunțat, la începutul ședinței de Guvern de azi, noi investiții în… Read More

56 de minute ago

Tren încărcat cu șrot de floarea soarelui, frânat în Constanța de persoane necunoscute

Astăzi, 23 octombrie, la ora 11.00, mecanicul trenului 66351822 (care aparține GFR) care circula pe… Read More

59 de minute ago

Revoluționarii constănțeni au transmis un mesaj de condoleanțe pentru jurnalistul Constantin Cumpăna

Revoluționarii constănțeni au transmis astăzi un mesaj de condoleanțe pentru jurnalistul Constantin Cumpănă, care s-a… Read More

2 ore ago

USR: 17 miliarde de lei ar putea fi economisite anual numai dacă România ar avea o administrație mai suplă și eficientă

Știai că, în organizarea actuală, 9 din 10 localități din România sunt falimentare? Da știi… Read More

2 ore ago

Percheziții într-un dosar de tâlhărie calificată în județul Constanța. Un individ a fost dus la audieri

 Astăzi, 23 octombrie, polițiștii Poliției municipiului Medgidia- Biroul de Investigații Criminale, sub coordonarea procurorului de… Read More

3 ore ago