Conecteaza-te cu noi

Societate

Cea de-a treia ediție a evenimentului „Exchange Days”, la Universitatea Ovidius

Published

on

ovidius simpozion

Universitatea Ovidius din Constanța (UOC) a organizat, recent, cea de-a treia ediție a evenimentului „Exchange Days – Enhancing the international partnerships and boosting institutional capacity”, activitate realizată în cadrul proiectului „Noi dimensiuni ale extinderii strategiei de internaționalizare în vederea creșterii vizibilității Universității Ovidius din Constanța la nivel internațional” (NODENS).

La manifestare au fost prezenți peste 40 de participanți, printre care s-au numărat și reprezentanți ai unor instituții de învățământ superior din Belgia, Bulgaria, Estonia, Franța, Germania, Grecia, Italia și Norvegia.

”Evenimentul a inclus o serie de mese rotunde, cu tematici diferite, care au vizat identificarea celor mai adecvate strategii pentru consolidarea și dezvoltarea relațiilor dintre universitățile prezente. Printre subiectele abordate se numără: explorarea oportunităților și a provocărilor întâmpinate în procesul de internaționalizare în era post-COVID și în actualul context geopolitic; dezvoltarea strategiilor de promovare a ofertei educaționale la nivel internațional; gestionarea și implementarea programelor intensive mixte (Blended Intensive Programmes – BIPs) și a altor proiecte cu finanțare internațională. Nu în ultimul rând, evenimentul a oferit un bun prilej pentru a discuta despre planul de activitate pentru cel de-al doilea pachet de lucru al Consorțiului ARTEMIS, o componentă ce va fi coordonată de universitatea noastră.”, a precizat prof. univ. dr. Cristina Duhnea, directorul proiectului.

Potrivit Cabinetului Comunicare și Relația cu Presa al Universității Ovidius din Constanța, proiectul NODENS, cod CNFIS-FDI-2024-F-0473, are o valoare totală de 428.000 lei și este unul dintre proiectele UOC finanțate de Ministerul Educației prin Fondul de Dezvoltare Instituțională.

 

 

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!

Advertisement





Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com




Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions