Conecteaza-te cu noi
OVIDIUS

Societate

Cea de-a VIII-a ediție a Școlii de vară de inovare și antreprenoriat, la Universitatea Ovidius

Published

on

UOC () seminar

La Universitatea Ovidius din Constanța (UOC) se desfășoară, în perioada 9 – 20 septembrie, cea de-a VIII-a ediție a Școlii de vară de inovare și antreprenoriat – OIESS.

La atelierele care au loc în sala Google din Corpul A al campusului universitar participă peste 30 de studenți de la diverse programe de studii din cele 16 facultăți ale UOC.

În cadrul întâlnirilor, tinerii vor lucra în echipe pentru a dezvolta idei creative, alături de cadre universitare de la mai multe facultăți și de mentori din mediul privat. Rezultatul activităților desfășurate este reprezentat de prototipuri cu utilitate practică, iar cele mai bune proiecte dezvoltate vor fi premiate în cadrul școlii de vară și vor concura în competiții universitare naționale (Edu Tech Solution Teams, Innovation Labs, s.a.), sau chiar la nivel internațional.

La finalul evenimentului, studenții înscriși primesc certificate de participare și suplimente descriptive pentru competențele dobândite.

Școala de vară de inovare și antreprenoriat – OIESS face parte din viziunea UOC de a fi o universitate antreprenorială și un motor de dezvoltare durabilă în regiunea de Sud-Est a României.

”Ediția din acest an a evenimentului este organizată prin intermediul a două proiecte finanțate de Ministerul Educației prin Fondul de Dezvoltare Instituțională, pe care UOC le derulează: CNFIS-FDI-2024-F-0299 – Societatea Antreprenorială Studențească Ovidius Innovation Center – dezvoltarea unui ecosistem creativ și educativ pentru tinerii antreprenori și CNFIS-FDI-2024-F-0579 – Cercetare și inovare pentru dezvoltare regională durabilă la Universitatea Ovidius din Constanța – CENDURO., au precizat reprezentanții Cabinetului Comunicare și Relația cu Presa al Universității Ovidius din Constanța.

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!

Advertisement





Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com




Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions