Conecteaza-te cu noi
palaz

Societate

Cea de-a XI-a ediție a Școlii de Vară de Medii Virtuale, la Universitatea Ovidius Constanța

Published

on

Universitatea Ovidius din Constanța (UOC), prin Laboratorul de Cercetare în domeniul Realității Virtuale și Augmentate (CeRVA), din cadrul Facultății de Matematică și Informatică (FMI), în colaborare cu Universitatea de Arhitectură și Urbanism „Ion Mincu” din București și Centrul European de Cercetare în Realitate Virtuală din Brest, Franța, organizează cea de-a XI-a ediție a Școlii de Vară de Medii Virtuale din România – „Virtual Heritage Edition” (creatiVE2023), care va avea loc în perioada 17 – 31 iulie.

„Școala de Vară creatiVE 2023 are drept scop experimentarea tehnologiilor de realitate mixtă în contextul patrimoniului cultural al României, în particular, aducerea la viață a Mănăstirii Cârţa din Țara Făgărașului prin gamificare. Sunt invitați să participe studenți ai universităților organizatoare, precum și din alte centre universitare din țară și străinătate, alături de specialiști în domeniile realitate virtuală și augmentată. Totodată, suntem convinși că vor exista pasionați interesați de evenimentul nostru și în rândul elevilor provenind din liceele de prestigiu din Constanța”, precizează prof. univ. dr. Dorin-Mircea Popovici, coordonatorul proiectului creatiVE.

”Evenimentul este organizat cu sprijin financiar din partea Ministerului Educației și al Agenției Universitare Francofone și beneficiază de susținerea partenerilor academici – Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca și Universitatea „Ștefan cel Mare” din Suceava, precum și de sprijin din partea firmelor AYG, M7Electronics și 404 Design not found.”, au precizat reprezentanții biroul de presă al Universităţii Ovidius din Constanţa.

Advertisement
usr

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!

Advertisement





Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com




Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions