Conecteaza-te cu noi
OVIDIUS

Societate

Competiție de antreprenoriat studențesc la Universitatea Ovidius Constanța

Published

on

universitatea ovidius

Universitatea Ovidius din Constanța lansează miercuri, 11 octombrie, cea de-a VII-a ediție a concursului de modele de afaceri EDU-TECH SOLUTIONS TEAMS, organizat în cadrul proiectului CNFIS-FDI-2023-F-0124 – Dezvoltarea sustenabilă a Societății Antreprenoriale Studențești Ovidius Innovation Center – OICSAS.

Evenimentul va avea loc în Aula B a UOC (Bd. Mamaia, nr. 124), începând cu ora 11.00, și are drept scop stimularea echipelor interdisciplinare de tineri să dezvolte idei de afaceri inovative care să abordeze nevoile regiunii de Sud-Est a României, cu accent asupra domeniilor de specializare inteligentă și smart city.

”Acest program se adresează studenților de la toate cele 16 facultăți ale UOC și reprezintă o oportunitate deosebită pentru aceștia în a-și dezvolta abilitățile inovatoare și a-și cultiva spiritul antreprenorial, învățand și colaborând cu cei mai buni profesioniști.”, precizează conf. univ. dr. Dragoș Sburlan, directorul proiectului.

Concursul se desfășoară până în luna decembrie 2023 și beneficiază de susținerea mentorilor din sectorul privat și academic, care oferă îndrumare echipelor participante până în etapa finală. Câștigătorii acestei ediții vor beneficia de premii atractive finanțate prin intermediul proiectelor FDI, precum și prin sprijinul oferit de Innovation Labs și sponsori.

Competiția EDU-TECH SOLUTIONS TEAMS face parte din viziunea Universității Ovidius din Constanța de a deveni o universitate antreprenorială și un motor de dezvoltare durabilă în regiunea Dobrogei. Până în prezent, competiția a atras participarea a mai mult de 1200 de studenți, oferindu-le acces la peste 130 de ateliere și module digitale, prin intermediul a mai mult de 30 de conferințe și workshop-uri.

Proiectul CNFIS-FDI-2023-F-0124 – Dezvoltarea sustenabilă a Societății Antreprenoriale Studențești Ovidius Innovation Center – OICSAS urmărește să continue și să consolideze cultura antreprenorială în UOCși a primit o finanțare în valoare de 125.000 de lei prin Fondul de Dezvoltare Instituțională (FDI) 2023 al Ministerului Educației.

 

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!

Advertisement





Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com




Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions