Conducerea Primăriei municipiului Constanța achiziționează firmă care să se ocupe de efectuarea de lucrări de reparații și igienizare la 6 (șase) adăposturi de protecție civilă situate în municipiu.
Conform documentului, achiziția va fi una directă și vor fi executate următoarele lucrări: reparații generale și renovare, tencuire, revopsire, cablare electrică și lucrări sanitare.
Valoarea estimată fără TVA a lucrărilor se ridică la peste 200.000 de lei. Mai exact, 220.179,45 lei fără TVA.
Conform anunțului, durata de finalizare a lucrărilor: 90 de zile (3 luni) de la transmiterea Ordinului de începere a lucrărilor pentru cele 6 (șase) adăposturi publice din municipiul Constanța.
Detalii tehnice și care sunt condițiile de participare găsiți aici :
http://www.primaria-constanta.ro/docs/default-source/documente-pwpmc/Achizitii-publice/achizitii-publice-publicate-2019/96.-reparatii-6-adaposturi-protectie-civila/adresa-anunt-achizitie-adaposturi.pdf?sfvrsn=2
Criterii de adjudecare: atribuirea se va face pe baza criteriului “prețul cel mai scăzut”.
Data limită primire oferte: 25.10.2019, ora 23:59
Orice persoană interesată are posibilitatea de a transmite oferte conform prezentului anunț pe adresa de e-mail: achizitiipublice@primaria-constanta.ro.
NOTĂ! Conform ultimelor date apărute în presa locală, sunt 72 de buncăre în municipiul Constanța, care aparțin de Serviciul Inspectoratului Municipal de Protecție Civilă, aflat sub incidența Primăriei Constanța. Cel mai mare este cel de sub Sala Sporturilor, dar este inundat și nu mai este funcțional de 50 de ani. De dimensiune aproximativă este buncărul de pe Tomis, la Biserica Albă, care este punct de comandă, dar și adăpost. Sunt 10 adăposturi pe bulevardul Tomis, de la Dacia până în Tomis Nord, 4 adăposturi se află pe bulevardul I.G. Duca, un adăpost este pe strada București, 4 adăposturi pe strada Griviței, 2 pe strada Baba Novac, unul pe strada Ștefan cel Mare, unul pe Aleea Hortensiei, două pe Aleea Orhideelor, alte două pe strada Tulcei, unul pe strada Dobrilă Eugeniu, unul pe strada Dragoslavele, patru pe strada Pajurei, unul pe strada Dionisie cel Mic, două pe strada Eliberării, două pe strada Solidarității, cinci pe strada Arcului, două pe strada Badea Cârțan, patru pe aleea Egretei, unul pe șoseaua Mangaliei, două pe strada Traian, două pe strada Pescarilor, două pe strada Unirii, unul pe strada Grădiniței, șapte pe strada Brizei, două pe strada Lirei, și restul pe strada Zefirului. În cazul unor dezastre, constănțenii pot merge la acestea, care sunt publice, dar pot opta și pentru adăposturile construite în blocurile și clădirile private de după Revoluție, unde numărul total aproape se dublează, ajungând la aproximativ 120 de buncăre.
Comentarii pe Facebook
Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta