În cursul zilei de azi, inspectorii Oficiului pentru Protecția Consumatorilor Constanța au făcut verificări la restaurantul La Tamara (SC Troblos SRL)
Iată ce au constatat inspectorii: – nu este cântar omologat și verificat, – condițiile de depozitare sunt nerespectate: – ketchup 15 kg (22g în loc de 4 – 8g, – carne preparată 4 kg ( 22g, în loc de 65g, -> legume (varză 19 – 21g ). De asemenea, au găsit produse în proceduri nesigure: -> nu este masă caldă pentru preparate culinare, acestea se reîncălzesc la momentul onorării comenzii.
Se lucrează cu vase din plastic nealimentar. Ustensilele și spațiile de depozitare nu sunt igienizate. Borcanele pentru depozitare sos se refolosesc după spălare. Au fost găsite două chiuvete: într-una se spală vase, iar în cealalată ouăle, legumele, carnea. De asemenea, nu există chiuvetă cu acționare la picior. Pe același blat intră materii prime și iese produsul finit, intră vesela. De asemenea au fost identificate fără elente de identificare: carne tocată; carne porc; pulpă; pui dezosat; congelate 10 kg; cașcaval 300gr; castraveți murați3kg; maioneză 1kg; carne condimentată 2kg.
Comentarii pe Facebook
Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta