Advertisement
Societate

Micii sportivi de la CSO Ovidiu s-au clasat pe podium la Campionatul Național de Haltere. Vezi ce rezultate au obținut

În perioada 14-18 octombrie, în incinta complexului sportiv de la Bascov (județul Argeș) a avut loc competiția de haltere de nivel național Campionat juniori U15 și Juniori U12 (M+F), Speranțe Olimpice, la care au participat 25 de cluburi din țară.

Clubul Sportiv Orășenesc (CSO) Ovidiu a participat la acest concurs cu 4 sportivi, respectiv  Eduard Manole, categoria 36 de kg, Andreea Lemnaru, categoria 32 de kg,  Nicoleta Dulce, categoria 40 de kg, George Tingan, categoria 45 de kg.

Acesta a fost cel de-al treilea concurs din acest an, după prima rundă de calificări și etapa finală, toate în cadrul Cupei României.

CSO Ovidiu au obținut clasări pe podium, cu toată echipa, respectiv:

  • Dulce Nicoleta, locul 1
  • Andreea Lemnaru, locul 2
  • George Tingan, locul 2
  • Manole Eduard, locul 3

Potrivit antrenorului CSO Ovidiu, Eduard Simineanu, sportivii au fost evaluați în baza mai multor criterii ținând cont că o parte dintre ei sunt selecționați în programul național de pregătire al Federației Române de Haltere România, printre care se numără și cei 4 sportivi de la CSO Ovidiu.

”Sportivii au concurat la un nivel bun și s-au clasat pe podium, ceea ce ne bucură, mai ales că pregătirea din această perioadă s-a desfășurat în paralel cu orele de școală și cu tot ce derivă din această activitate, respectiv alte ore de antrenament câteodată, adaptate în funcție de program.

Mulțumesc sportivilor pentru implicare, cât și celor doi sportivi instructori implicați în pregătirea atleților și aici mă refer la Ionuț Tuca și Bianca Stanciu.

De asemenea, mulțumesc echipei sălii de sport, Primăriei orașului Ovidiu, consiliului local, domnului primar, spitalului OCH și sponsorului Scandia Food.”, a precizat antrenorul Eduard Simieanu.

Pentru Secția de haltere a CSO Ovidiu, 2024 a fost un an plin, cu muncă asiduă, zeci de medalii obținute la nivel național, Cupe ale României. Aceste rezultate au fost încununate cu o medalie la nivel internațional obținută de Ioana Țurcanu (dublu legitimată la CSO Ovidiu și CS Rapid București).

”Pe viitor aceste victorii conturează un ce va urma, cred, și mai bun, cu alte reușite care să bucure locuitorii orașului Ovidiu și pe cei care ne susțin.”, a subliniat Eduard Simineanu.

Reamintim că Ioana Țurcanu a cucerit o medalie de bronz la cea de-a zecea ediție a Cupei Confederației Uniunii Europene la haltere, competiție desfășurată la București, la Complexul Hotelier Pullman, la începutul lunii octombrie. Întrecerea a adus la start participanți din 11 țări, respectiv: Belgia, Croația, Cipru, Franța, Irlanda, Italia, Malta, Polonia, Slovenia, Slovacia și România, și a avut loc după sistemul de evaluare SINCLAIR. Competiția s-a disputat pe trei categorii de vârstă,  U15, U17 și U20. Eleva antrenorului Eduard Simineanu a concurat la un nivel înalt și a ocupat ultima treaptă a podiumului în concursul rezervat sportivilor sub 20 ani.

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Maria Ionescu

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!

Recent Posts

Surpriză! Ultima ședință a Consiliului Local Constanța din acest mandat se va desfășura cu prezență fizică

Surpriză! Primarul Constanței, Vergil Chițac, a convocat Consiliul Local al municipiului în ședință ordinară, cu… Read More

31 de minute ago

O altă adolescentă a dispărut de la un centru de plasament din Constanța

La data de 17 octombrie a.c., polițiștii Poliției Municipiului Constanța – Secția 3 Poliție au… Read More

8 ore ago

Noii consilieri județeni vor intra în pâine în 29 octombrie. Ordinul de constituire a CJC a fost semnat de prefect

În 24 octombrie, încep ședințele de constituire a consiliilor locale din județ, plus Consiliul Județean… Read More

8 ore ago

Zilele Programului Erasmus Plus, celebrate de Universitatea Ovidius

Universitatea Ovidius din Constanța (UOC) a organizat joi, 17 octombrie, seminarul de informare „Descoperă oportunitățile… Read More

8 ore ago

Universitatea Ovidius, o nouă întâlnire transnațională în cadrul unui proiect în domeniul sportului

Universitatea Ovidius din Constanța (UOC) a participat, recent, la cea de-a doua întâlnire transnațională, organizată… Read More

9 ore ago

Atenție, se oprește apa în localitățile Năvodari, Lumina, Sibioara și Corbu

Pentru executarea lucrărilor de conectare a magistralei reabilitate DN 600 la sistemul centralizat de aducțiune… Read More

9 ore ago