Advertisement
Actual

Un TIR s-a răsturnat pe Autostrada A2 București-Constanța. Un copil de 11 ani și-a pierdut viața

Un accident rutier mortal a avut loc în această dimineață pe autostrada A2 București-Constanța.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române a informat că pe autostrada A2 București-Constanța, la kilometrul 64, pe sensul de mers spre litoral, în zona localității Lehliu-Gară, județul Călărași, un autotren încărcat cu produse alimentare a impactat glisiera laterală și s-a răsturnat pe suprafața de rulare. În urma accidentului, șoferul a suferit leziuni grave și a fost transportat la spital, iar un minor, în vârstă de 11 ani, a fost declarat decedat.

Traficul rutier a fost oprit pe banda de decelerare către localitatea Lehliu-Gară, iar banda nr. 1 a fost parțial blocată pentru a permite extragerea autotrenului răsturnat.

Sursa foto: Ilustrativ

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Maria Ionescu

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!

Recent Posts

Persoană dispărută în mare, în zona Agigea

Update: Duminică, 6 octombrie, Centrul Maritim de Coordonare (MRCC) a solicitat intervenția Agenției Române de… Read More

57 de minute ago

Acțiune cu radare în județul Constanța. 29 de șoferi au rămas fără permis de conducere

Ieri, 5 octombrie, polițiștii Serviciului de Siguranță Rutieră au desfășurat o acțiune cu forțe mărite… Read More

2 ore ago

Ce spun polițiștii IPJ Constanța despre cei doi bărbați care au căzut de la etajul unui restaurant

La data de 6 octombrie a.c., în jurul orei 1.20, polițiștii Poliției Municipiului Constanța –… Read More

2 ore ago

Razie în comunele Castelu, Cuza Vodă și Cobadin. Vezi ce au constatat polițiștii

Ieri, 5 octombrie, polițiștii Serviciului de Ordine și Siguranță Publică, împreună cu polițiștii Poliției municipiului… Read More

2 ore ago

Dobrogea, sub un nou cod galben de ploi

Dobrogea se află sub un nou cod galben de ploi. Acesta este valabil de astăzi,… Read More

3 ore ago